2241094730 Αλέξανδρου Διάκου 14, Κρεμαστή, Ρόδος dimgri2003@yahoo.gr
Energy Applications
Γρηγοράκης Δημήτριος - Κλιματισμός - Θέρμανση - Ηλιακά - Φωτοβολταϊκά - Ρόδος


Η Energy Applications είναι μία εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Γρηγοράκη Δημήτριο, έναν έμπειρο μηχανολόγο μηχανικό με μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ενέργειας. Η εταιρεία ειδικεύεται στον κλιματισμό, τη θέρμανση, τα ηλιακά και τα φωτοβολταϊκά συστήματα στην περιοχή της Ρόδου, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας στους πελάτες της. Οι υπηρεσίες της Energy Applications περιλαμβάνουν τη σχεδίαση, την εγκατάσταση και τη συντήρηση κλιματιστικών συστημάτων, συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, ηλιακών συλλεκτών και φωτοβολταϊκών συστημάτων. Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και αξιολόγησης ενεργειακής απόδοσης, με στόχο τη μείωση του κόστους και της κατανάλωσης ενέργειας των πελατών της. Οι πελάτες της Energy Applications μπορούν να βασίζονται στην ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας, καθώς και στην τεχνογνωσία.

Κλιματισμός

Κλιματισμός

Οι υπηρεσίες της Energy Applications περιλαμβάνουν τη μελέτη και το σχεδιασμό συστημάτων κλιματισμού, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή τους, καθώς και την πώληση κλιματιστικών συστημάτων και εξαρτημάτων.

Περισσότερα
Κλιματισμός

Κλιματισμός

Η Energy Applications προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κλιματιστική άνεση των πελατών της, από τη μελέτη του χώρου και τον υπολογισμό του απαιτούμενου εξοπλισμού, μέχρι την εγκατάσταση και τη συντήρηση του συστήματος.

Περισσότερα
Θέρμανση

Θέρμανση

Η Energy Applications προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη θέρμανση των χώρων των πελατών της, από τη μελέτη του χώρου και τον υπολογισμό του απαιτούμενου εξοπλισμού, μέχρι την εγκατάσταση και τη συντήρηση του συστήματος.

Περισσότερα
Ηλιακά Συστήματα

Ηλιακά Συστήματα

Η Energy Applications επίσης αναλαμβάνει την επίβλεψη της εγκατάστασης του ηλιακού συστήματος, ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του.

Περισσότερα
Φωτοβολταϊκά

Φωτοβολταϊκά

Η Energy Applications επίσης αναλαμβάνει την επίβλεψη της εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού συστήματος, ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του.

Περισσότερα